Directions
0/0 steps made- අවන් එක 190°C රත් කරගන්න.
Preheat oven to 190°C. - ඇපල් වල පොතු සහ ඇට ඉවත් කරගන්න.
Peel and core the Apples. - කැබලි හතරකට් ඇපල් ගෙඩියක් කපා ගන්න.
Then quarter and cut into chunks. - පෑන් එක රත් කොට සීනි ග්රෑම් 50 සහ වතුර සමඟ කපා ගන්නා ලද ඇපල් දමා මිශ්ර කරගන්න.
Heat a pan, add 50g Sugar and the cut Apples, and mix well with Water. - කුරුඳු කුඩු යොදන්න.
Add Cinnamon powder. - මෘදු වන තෙක් මිනිත්තු පහක් පමණ මද රස්නයෙන් පිසින්න. කිහිප සැරයක් හැඳි ගා ගන්න.
Cook over low heat for 5 minutes to soften the Apples slightly, stirring occasionally. - උණුවෙන් ඉවතට ගන්න. කුඩා බේකින් ඩිශ් එකකට දමා ගන්න.
Take off the heat. Then tip into a small oven-proof baking dish. - පිටි, සීනි ග්රෑම් 20, කුරුඳු කුඩු සහ බටර් එක් භාජනයකට දමන්න.
Place the Flour, 20g Sugar, Cinnamon powder and chopped Butter in a bowl. - හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
Mix well. - මිශ්ර කර නැවත කුඩු ආකාරයෙන් මිශ්ර වන තෙක් ඇඟිලි තුඩු යොදාගෙන මිශ්ර කරන්න.
Mix and rub in with your fingertips until it resembles an even crumble mixture. - ඇපල් දමාගත් බේකින් ඩිෂ් එක ගන්න.
Take the baking dish with the apple base. - සකස් කරගත් පිටි මිශ්රණය ඒ මත අතුරන්න.
Add the crumble over the apples and spread evenly. - බේකින් ට්රේ එක පිරවන තෙක් එම පිටි මිශ්රණය යොදන්න.
Fill the crumble to the top of the baking tray. - අවන් තුල මිනිත්තු 20ක් රත්රන් පැහැයට හැරෙන තුරු පිසගන්න.
Bake in the preheated oven for around 20 minutes or until golden brown and cooked through. - ඉවතට අරගෙන පිළිගැන්වීමට සුදුසු පරිදි පෙති කපාගන්න.
Take out and cut serving slices. - වැනිලා අයිස්ක්රීම් සමඟ උණුසුම්ව පිළිගන්වන්න.
Serve hot with Vanilla Ice Cream.
ඇපල් පහළ තට්ටුව මිශ්රණය සකස් කරගැනීම
Making the apple base
පිටි මිශ්රණය සකස් කරගැනීම
Making the crumble
Recent comments