Directions

0/0 steps made
  1. පෑන් එක රත් කරගන්න.
    Heat a pan.
  2. ඊට කජු ඇට දමා මිනිත්තු කිහිපයක් බැදගන්න.
    Add cashew nuts and fry for a few minutes.
  3. ඊට පොතු ඉවත් කරන ලද ආමන්ඩ් එකතු කොට මිශ්‍ර කරගන්න.
    Mix in the peeled Almonds.
  4. සියල්ලේ පිටතින් දුඹුරු පැහැ වන තුරු බැදගන්න.
    Fry together until they turn brown on the outside.
  5. බැදගත් කජු සහ ආමන්ඩ් බ්ලෙන්ඩර් එකට දමන්න.
    Place the fried Cashew and Almonds into a blender.
  6. හොඳින් කුඩු වනතුරු බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න.
    Blend till it turns into fine crumbs.
  7. එම බ්ලෙන්ඩ් කරගත් ආමන්ඩ් සහ කජු මිශ්‍රණය විශාල භාජනයකට දමන්න.
    Add the Almond Cashew crumbs into a large bowl.
  8. ඊට කුඩු කරන ලද සීනි, කොකෝවා පව්ඩර්, වැනිලා රස කාරකය සහ පැණි එකතු කරන්න.
    Add powdered Sugar, Cocoa powder, Vanilla Extract and Honey.
  9. උකු සහ මෘදු මිශ්‍රණයක් සකස් වනතුරු සියල්ල හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න.
    Mix all together until it becomes a thick, soft and firm mixture.

  10. මිශ්රණය තරමක් අපහසු වුවහොත් එය කිරි මෘදු කිරීම සඳහා මිශ්ර කරන්න.
    If the mixture becomes too hard add milk and mix to make it soft.

     

  11. ඉවීම් කටයුතු සඳහා යොදාගන්නා ලෑල්ලක් මත ලන්ච් ෂීට් එකක් එලා තබන්න.
    Place a lunch sheet on a kitchen board.
  12. මිශ්‍රණය එලා ගත ලන්ච් ෂීට් එක මතට දමන්න.
    Roll the mixture into a ball and place it on the lunch sheet.
  13. රෝලින් පින් එකක් භාවිතා කරමින් එම මිශ්‍රණය පැතලි වනතුරු රෝල් කරන්න.
    Roll the mixture flat using a rolling pin.
  14. එම පැතලි වන ලෙස රෝල් කරන ලද මිශ්‍රණය ගෙන ආස්මි කොටස් දෙක අතරින් තබන්න.
    Take the flattened mixture and place it in between two Asmi pieces.
  15. මිශ්‍රණයේ වැඩි කොටස් කපා ඉවත් කරගෙන, ආස්මි භාග කොටස් දෙකකට කපා ගන්න.
    Trim away the excess mixture, and cut the Asmi in half.
  16. කොකෝවා පව්ඩර් යොදාගෙන ඔබට අවශ්‍ය පරිදි සරසාගන්න.
    Using Cocoa powder, garnish and decorate to your liking.

බෙදාගන්න. සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Serve and enjoy.