පාවිච්චි කරපූ වට්ටෝරු Additionally used recipes

බාබික්යූ සෝස් BBQ Sauce
No ratings yet පැණි මේස හැඳි 6 tbsp Honeyසෝයා සෝස් මේස හැඳි 2 tbsp Soya Sauceඔලිව් තෙල් මේස හැඳි 2 tbsp Olive Oilමිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1 tsp Chilli powderකහ කුඩු තේ හැඳි ¼ tsp Turmeric powderගම්මිරිස් තේ හැඳි ½ tsp Pepperකුරුදු කුඩු තේ හැඳි ½ tsp Cinnamon powderඑනසල් (කුඩු කරගත්) තේ හැඳි ¼ tsp Cardamom pods (crushed & powdered)මහදුරු තේ හැඳි ½ tsp Fennel Seedsසුදු ළුණු (පොඩි කරගන්නා ලද) මේස හැඳි 2 tbsp Garlic (chopped)ලුණු අවශ්ය ප්රමාණයට Salt for taste Read more
Directions
0/0 steps made- චීස් සහ බේකන් දිග තීරු ලෙස කපාගන්න.
Cut Cheese and Bacon into long strips on a cutting board. - දැල්ලෝ පිරිසිදු කරගන්න.
Make sure to clean the Cuttlefish. - දිගට අනුව දැල්ලන් කපාගන්න. නමුත් ලක්ෂ්යය පැත්ත කපා ගැනීමෙන් වලකින්න.
Cut Cuttlefish in length with the Cheese strips. Do not cut off the pointed end. - බේකන් කැබලි යටින්ම තබන්න, චීස් ඊට උඩින් තබන්න, චීස් කැබැල්ල වට බේකන් කැබැල්ල ඔතන්න.
Lay the Bacon down, place a Cheese strip on the Bacon, and roll the Bacon around the Cheese. - වැඩියෙන් තිබෙන කොටස ඉවත් කරන්න.
Remove any excess. - චීස් සහ බේකන් දැල්ලන් සමඟ එකතු කරගන්න.
Slice open the Cuttlefish and place the Cheese & Bacon inside. - චීස් සහ බේකන් දල්ලන් මගින් ඔතන්න. හොඳින් කරන්න ටූත් පික් යොදාගන්න.
Wrap Cuttlefish around the Cheese & Bacon. Use a toothpicks to seal and fasten. - අවශ්ය සෑම දැල්ලෝ එකක්ම එසේ කරන්න.
Repeat until desired number of pieces. - තෙල් පෑන් එකට දමා රත් කරගන්න.
Heat Oil in a pan. - දැල්ලන් පෑන් එකට දමා රත් කරන්න.
Add the stuffed Cuttlefish to the pan and fry. - අනෙක් පැත්තට දැල්ලන් හරවන්න, දිගින් දිගටම රත් කරන්න.
Flip the Cuttlefish over and continue to fry. - අවශ්ය නම් තව චීස් තීරු බැදගත් දැල්ලන් මත යොදන්න.
Optionally, you can add extra Cheese strips on top of the Cuttlefish. - රත් කිරීම නවත්වා පෑන් එකෙන් ඉවත් කරගන්න. භාජනයක් මත තබන්න.
Turn off heat, remove and transfer to a serving plate.
සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.
සමඟ වඩා රසවත්ය Goes best with

Recent comments