Directions
0/0 steps made- පිටි, බේකින් පව්ඩර් සහ ලුනු භාජනයකට දමන්න.
Sift the Flour, Baking Powder and Salt into a bowl. - ප්රමාණවත් ලෙස වතුර දමා මිශ්ර කරගන්න.
Add enough water and mix to make a smooth batter. - කෙසෙල් වල පොතු ඉවත් කිරීම. කෙසෙල් ගෙඩියේ අග කොටස් දෙකම ඉවත් කිරීම.
Peel the bananas. Cut the very end off both sides. - පළමුව කෙසෙල් ගෙඩි දෙකට කපාගෙන දෙවනුව දිග අතට කපාගන්න.
Cut the bananas in half and then again length wise. - තෙල් පෑන් එකේ රත් කරගන්න නැත්නම් 200°C රස්නෙන් ගැඹුරේ බදින්න.
Heat oil in a pan or Deep Fryer to 200°C. - කෙසෙල් පෙති සියල්ලම පිටි වල ඔබා කෙසෙල් පෙති මත පිටි අලේප කරගන්න.
Dip each banana into flour until fully coated. - එක් එක් කෙසෙල් පෙත්ත වෙන වෙනම මිශ්රණයේ ගිලවා ගන්න.
Then dip each banana into the batter until fully coated. - එක් වරකට කිහිපයක් බැගින් තෙලේ බැදාගන්න.
Then fry a few pieces at a time. - රත්රන් පැහැයට හා කරස් ගා හැපෙන තුරු එසේ බැදගන්න.
Fry until crisp and golden.
Recent comments