Directions
0/0 steps made- පෑන් එකේ තබා තෙල් රත් කරගන්න.
Heat oil in a pan. - ළුණු, අමු මිරිස් සහ සුදු ළුණු එකතු කරගන්න.
Add Onions, Green Chillies and Garlic. - කුරුඳු පොතු, එනසල්,කරාබු නැටි, රම්පෙ සහ කරපිංචා එකතු කරගන්න.
Add Cinnamon stick, Cardamom, Cloves, Rampe and Curry Leaves. - මධ වෙලාවක් බැදගන්න.
Sauté for a few minutes. - මිරිස් කුඩු සහ කහ කුඩු එකතු කරගන්න.
Add Chilli & Turmeric powder. - කුකුළු මස් එකතු කරගන්න මිශ්ර කරගන්න.
Add the Chicken thighs and stir. - සියඹලා සහ ළුණු දමා මිශ්ර කරගන්න.
Add Tamarind paste & Salt, and stir. - වතුර කෝප්ප 2-3ක් එකතු කර කුකුල් මස් පිසීම දිගටම කරගෙන යන්න.
Add 2-3 cups of water and continue cooking the chicken. - තුනපහ එකතු කර මිශ්ර කරගන්න.
Add curry powder and stir. - කුළුබඩු ප්රමාණවත්ද කියා බලන්න, අවශ්ය නම් ලුණු සහ සියඹලා එකතු කරගන්න.
Check seasoning. Add more Salt and Tamarind paste if necessary. - පොල් කිරි එකතු කර මිශ්ර කරන්න.
Add coconut milk and stir. - කුකුළු මස් එක සහ හොද්ද නිසි පදමට එනතුරු පිසගන්න.
Cook till chicken is done and the gravy thickens. - උණුවෙන් පිළිගන්වන්න.
Serve hot.
සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.
සමඟ වඩා රසවත්ය Best served with
Featured
- නිර්මාංශ කෑම Vegetarian Kaema
- පට්ට කෑම Top Kaema
- පොඩ්ඩන්ට කෑම Kaema for Kids
- හොදට කන කෑම Proper Kaema
Recent comments