Directions
0/0 steps made- දෙහි යුෂ මාළු සමඟ එකතු කරගන්න.
Add the lemon juice to the fish strips. - ඊට ලුනු සහ ගම්මිරිස් ස්වල්පයක් එකතු කරන්න.
Season it lightly with salt and pepper. - හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
Mix well. - කැබලි වලට කපාගන්න ලද මාළු බිත්තර ද්රවනයේ ගිල්වන්න.
Dip the fish strips in the beaten egg. - එහි පන් කුඩු තවරගන්න.
Then roll them in the breadcrumbs. - පෑන් එකට තෙල් දමා රත් කරගන්න.
Heat oil in a deep pan. - පාන් කුඩු තවරගන්නා ලද මාළු කැබලි තෙලේ රත්රන් පැහැය ගන්නා තුරු බැදගන්න.
Fry the fish fingers until they turn golden brown.
Recent comments