Directions

0/0 steps made
  1. සුදු ළුණු, අමු මිරිස්, හා කරපිංචා අඹරාගන්න. ඒවා ඇඹරුම් භාජනයට දමන්න.
    Grind the Garlic, Green Chilli, and Curry Leaves in a grinding bowl.
  2. අබ කුඩු සහ කහ කුඩු ද ඊට එකතු කරගන්න. හොඳින් අඹරගන්න.
    Add Mustard powder and Turmeric powder. Grind together.
  3. ගම්මිරිස් හා ගා ගත පොල් ඊට එකතු කරන්න.
    Add Pepper and grated Coconut.
  4. හොඳින් මිශ්‍ර වෙනතුරු අඹරගන්න.
    Grind till mixed well.
  5. ඉවතට ගන්න.
    Take out.
  6. තෙල් දාල පෑන් එකට දමා රත් කරගන්න.
    Add to a pan and heat with oil.
  7. කපා ගත ගෝවා පෑන් එකට දමන්න.
    Add the shredded cabbage into the pan.
  8. කුළුබඩු සමඟ හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න.
    Mix all ingredients well.
  9. අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට ලුනු දමන්න.
    Add Salt and stir.
  10. ගින්න අඩු කොට පිසගන්න.
    Lower heat and let it simmer.
  11. ඉවතට ගෙන උණුවෙන් පිළිගන්වන්න.
    Take out and serve hot.

සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.

සමඟ පිළිගැන්විය හැක Can be served with:

Featuredපරිප්පු රොටි Parippu Roti

පරිප්පු රොටි Parippu (Dhal) Roti