Directions
0/0 steps made- කපන ලද නිවිති බ්ලෙන්ඩර් එකට දමාන්න.
Add cut Spinach into a blender. - ජලය ද දමා, හොඳින් බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න.
Add water to blender and blend together till smooth. - සුදු ඉඳි ආප්ප පිටි භාජනයකට දමන්න.
Add White String Hopper Flour to a bowl. - ඊට ලුණු අවශ්ය ප්රමාණයට යොදන්න.
Add Salt to flour (if needed). - නිවිති මිශ්රණය කෝප්ප ¼ක් ස්වල්පය බැගින් එකතු කර හොඳින් කවලං කරගනිමින් අනාගන්න.
Slowly add ¼ cup of the Spinach mixture at a time and start kneading. - දිගටම බ්ලෙන්ඩ් නිවිති යුෂ යොදමින් ඉඳි ආප්ප පිටි අනාගන්න. හොඳ ඔබට අවශ්ය කොළ පැහැය ලැබෙන තෙක්.
Keep kneading while slowly adding more Spinach mixture till all the flour is a firm consistent green dough. - ඒ අතර ජලය හොඳින් රත් කරගන්න (ස්ටීමර්/ගැඹුරු භාජනයක).
Meanwhile, boil water in a steamer (deep pot). - ඇනූ පාන් පිටි ඉඳි ආප්ප සකස් කරන උපකරණය වෙත යොදන්න.
Add the dough to a string hopper press. - එය තද කරමින් ඉඳි ආප්ප ට්රේ වෙතට ඉඳි ආප්ප වක් කරගන්න.
Squeeze the dough out in a circular motion on string hopper trays. - ඉඳි ආප්ප ට්රේ ස්ටීමර් එක තුල තබන්න.
Add string hopper trays to the steamer. - මිනිත්තු 15ක් පමණ එහි තබන්න. වාෂ්ප ඉවතට යන ලෙස තබාගන්න වග බලාගන්න.
Steam for 15 minutes. Make sure to avoid steam leaking out. - ඉඳි ආප්ප ට්රේ වලින් ඉවතට ගන්න.
Take string hoppers out of the trays. - උණුවෙන් පිළිගන්වන්න.
Serve hot.
සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.
සමඟ වඩා රසවත්ය Goes best with:

Recent comments