Directions
0/0 steps made- කහ කුඩු ජලය සමඟ හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
Add Turmeric powder to water and stir till mixed well. - සුදු ඉඳි ආප්ප පිටි භාජනයකට දමන්න.
Add White String Hopper Flour to a bowl. - ඊට ලුණු යොදන්න.
Add Salt to flour. - කහ මිශ්ර කරගත් ජලය කෝප්ප ¼ක් ස්වල්පය බැගින් එකතු කර හොඳින් කවලං කරගනිමින් අනාගන්න.
Slowly add ¼ cup of the Turmeric water at a time and start kneading. - දිගටම කහ මිශ්ර කරගත් ජලය යොදමින් ඉඳි ආප්ප පිටි අනාගන්න. හොඳ ඔබට අවශ්ය කහ පැහැය ලැබෙන තෙක්.
Keep kneading while slowly adding more Turmeric water till all the flour is a firm consistent yellow dough. - ඒ අතර ජලය හොඳින් රත් කරගන්න (ස්ටීමර්/ගැඹුරු භාජනයක).
Meanwhile, boil water in a steamer (deep pot). - ඇනූ පාන් පිටි ඉඳි ආප්ප සකස් කරන උපකරණය වෙත යොදන්න.
Add the dough to a string hopper press. - එය තද කරමින් ඉඳි ආප්ප ට්රේ වෙතට ඉඳි ආප්ප වක් කරගන්න.
Squeeze the dough out in a circular motion on string hopper trays. - ඉඳි ආප්ප ට්රේ ස්ටීමර් එක තුල තබන්න.
Add string hopper trays to the steamer. - මිනිත්තු 15ක් පමණ එහි තබන්න. වාෂ්ප ඉවතට යන ලෙස තබාගන්න වග බලාගන්න.
Steam for 15 minutes. Make sure to avoid steam leaking out. - ඉඳි ආප්ප ට්රේ වලින් ඉවතට ගන්න.
Take string hoppers out of the trays. - උණුවෙන් පිළිගන්වන්න.
Serve hot.
සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.
සමඟ වඩා රසවත්ය Goes best with:
Featured

Recent comments