Directions

0/0 steps made
  1. ළුණු ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න. රන් පැහැ ගැන්වෙන තුරු.
    Deep fry Onions till golden brown.
  2. ඉවතට ගෙන පසෙකින් තබන්න. බැදගත් ලූනු වලින් තෙල් ඉවතට ගන්න.
    Take out and keep aside. Make sure to drain the oil from the Fried Onions.
  3. තාච්චියේ තෙල් රත් කරගන්න.
    Heat Oil in a pot.
  4. ඊට සුදු ළුණු සහ කරපිංචා එකතු කරගන්න.
    Add Garlic and Curry leaves.
  5. සුදු ළුණු රන් පහ ගැන්වෙන විට ඊට උම්බලකඩ එකතු කරගන්න.
    When the Garlic turns golden brown add Maldive Fish.
  6. හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න.
    Stir well.
  7. මිරිස් කැබලි එකතු කොට හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න.
    Add Chilli Flakes and mix well.
  8. ඊට බැදගත් ළුණු එකතු කරන්න.
    Add the Fried Onions.
  9. අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට ලුණු එකතු කොට මිශ්‍ර කරගන්න.
    Add Salt for taste and stir.
  10. ඉවතට ගෙන පිළිගන්වන්න.
    Take out and serve.
  11. තවත් සැර වීමට දෙහි යුෂ සමඟ පිළිගන්වන්න.
    Top it up with lime juice for that extra bite.

සතුටින් භුක්ති විඳින්න.
Enjoy.

සමඟ පිළිගැන්විය හැක Can be served with:

FeaturedAunty's Chicken Biryani චිකන් බුරියානි (අල්ලපු ගෙදර ආන්ටි හදපු)

චිකන් බුරියානි (අල්ලපු ගෙදර ආන්ටි හදපු) Next Door Aunty’s Chicken Biryani

FeaturedMutton Korma BIriyani එළු මස් කොර්මා බුරියානි

එළු මස් කොර්මා බිරියානි Mutton Korma Biriyani